De praktijk Fysiotherapie, Manuele Therapie Hans Verleur is sinds 1994 gevestigd in Amstelveen en sedert 2013 in het Gezondheidscentrum Marne.

 

Binnen het Gezondheidscentrum Marne is een goede samenwerking mogelijk met collega’s en andere disciplines. Er vindt regelmatig overleg plaats met huisartsen en collega fysiotherapeuten.

 

Vanaf 2006 is de fysiotherapeut/ manueel therapeut direct toegankelijk, dat wil zeggen dat u rechtstreeks naar de fysiotherapeut/ manueel therapeut  kunt zonder een verwijzing van een arts.

Wanneer u een afspraak wilt maken kunt u zich telefonisch aanmelden. Tel : 020-6403012.

De behandelingen vinden plaats in de praktijk of aan huis. Indien u niet in staat bent naar de praktijk te komen., is het mogelijk om aan huis te worden behandeld .

 

Als algemeen fysiotherapeut en tevens manueel therapeut ben ik CKR-geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie en het Centraal Kwaliteitsregister voor Manuele Therapie van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en ben ik BIG geregistreerd. Tevens ben ik aangesloten bij de SAF , Samenwerkende Amstelveense Fysiotherapeuten.

In de praktijkfolder vindt u onder andere nog de volgende informatie:
* privacyregeling
* hygiëne
* klachtenregeling