Fysiotherapie/manuele therapie wordt uit de aanvullende verzekering vergoed en niet vanuit de basisverzekering. Fysiotherapie/manuele therapie uit de aanvullende verzekering gaat niet ten laste van het eigen risico.

 

Met de meeste zorgverzekeraars heb ik een contract afgesloten, waardoor de behandelingen volledig worden vergoed en direct bij de zorgverzekeraar gedeclareerd. U kunt bij mij navragen of er ook met uw zorgverzekeraar een contract is afgesloten. U kunt dit ook nakijken op de website van uw zorgverzekeraar.

 

Hoeveel behandelingen er vergoed worden is afhankelijk van uw aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar en staat in uw polisvoorwaarden. Ik verzoek u dit zelf na te kijken, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Indien u niet ( aanvullend) verzekerd bent of ik geen contract heb met uw zorgverzekeraar dan ontvangt u een nota van mij voor de gedane behandelingen. Deze nota moet u voldoen aan de praktijk en kunt u vervolgens declareren bij uw zorgverzekeraar. In de voorwaarden van uw zorgverzekeraar kunt u nakijken hoeveel u vergoed krijgt van mijn praktijktarieven.

 

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering bij uw zorgverzekeraar worden de tarieven volledig of gedeeltelijk vergoed.

Heeft u geen aanvullende verzekering dan worden de behandelingen niet vergoed door uw zorgverzekeraar.